Sundt legeme i et rent hus eller noget

Det kan jeg da håbe “holder vand”, så helbredet kan få en tak i den rigtige retning. Det går den rigtige vej, men der mangler lige det sidste.

Igår var det vinduerne, der holdt for. I dag har jeg afrimet fryser. Jeg var kommet til ikke at lukke den ordentligt en dag. Det straffede sig med et tykt lag is selvfølgelig. Så der var ikke andet for, end at skidtet måtte have en tur. Nu er det gjort. Sengetøjet, er taget af og alt er vasket og hænger til tørre sammen med andet, der kunne komme med der, og jeg har fået et fodbad og ordnet fødder, ligesom jeg selvfølgelig har været i bad. Så der burde ikke være et øje tørt.

Egentlig skulle jeg holde computerfri i dag. Se lige hvordan det gik! Slet ikke. Jeg bliver lige grebet af noget, og inden jeg har set mig om, har jeg siddet her i mindst et par timer, hvilket er mere end rigeligt for mit hoved. Nu må jeg hellere blive færdig, så jeg kan komme ind og hvile samme.

2 thoughts on “Sundt legeme i et rent hus eller noget

    • Ja det er dejligt, at få lavet den slags. Man er så glad bagefter. Jeg hvilede og hyggede mig bagefter, og det vil jeg også gør nu omend jeg snart skal sove kan jeg mærke.

      Kh Deborah

Der er lukket for kommentarer.