På tour med en snert af sommer

Jeg kom afsted i dag. Cyklen kom med, og vi drog mod København, hvor jeg stod af på Nørreport St. Og så begav jeg mig mod målet. Det skal I nok få at vide, hvad var, men jeg skal lige have styr på fotos – er næsten klar, men er dødtræt nu.

Sålænge kan I få lidt scenerier fra søerne i et vejr, der havde et hint af sommer. Det var faktisk rigtig dejligt vejr til sådan en tur. Mere senere, nu må jeg hvile, for selvom jeg synes, det går noget bedre, så er formen ikke tip top endnu, ikke mindst svimler jeg stadig. SÅ træls. Men jeg nød nu dagens tur alligevel, men træt er jeg.

0

5 thoughts on “På tour med en snert af sommer

  1. Pingback: Deborah's food and something

  2. Jeg undrer mig over at jeg kan genkende disse steder bare ved at se billederne – men på den anden side, det hus på nederste billede, på hjørnet af Vendersgade og Nørre Søgade, er jo også karakteristisk ud over alle grænser, så smukt og så velholdt.

    Jeg tror det er en god ide at du kommer afsted, også når der er en tendens til svimmelhed – jeg kender det desværre og ved at man skal passe meget mere på med farlige situationer, når man har tendens til at svimle, d.v.s. jeg går kun ture, hvor der er fortov eller sti (og ikke i snevejr) og selv da skal man passe på ikke at træde forkert. Men fordelen ved at få rørt sig er større end ulemperne ved at kompensere for svimmelhed.

    • Det er som du siger, et meget karakteristisk hus, det på hjørnet af Vendersgade og Nr. Søgade. Smukt er det. Så jeg tror det er meget naturligt, du genkender. Med hensyn til svimmelheden, er det jo blandt andet derfor, jeg holder mig fra stalden, når det står på. At tumle dyr på 400+ kilo, er altså ikke sagen, når man ikke er helt sikker på fusserne. Men at komme ud, i omgivelser, hvor jeg kan hvile og styre det selv, er fint, også derfor jeg tog afsted.

Der er lukket for kommentarer.