Himmelsk # 46

Det var himmelsk, at kommer ud i den friske luft i går, og ikke mindst fordi solen beærede os med et efterhånden sjældent besøg. Med tanke på, at det igen i dag er mørkt og trist, er jeg endnu mere glad for, at jeg tog mig sammen. Som det måske fremgår, er fotoet fra Botanisk Have, som jeg tog til efter et besøg på den Jødiske Kirkegård. Du kan se flere fotos derfra her og flere himmelske fotos her.

9 thoughts on “Himmelsk # 46

  1. Pingback: Deborah's food and something

    • Det er altid dejligt, at komme i Botanisk Have. Dog var alle drivhusene lukket, og har åbenbart kun åbent til 15 og nogen lukker klokken 14. Det synes jeg godt nok er meget tidligt, men eftersom det er gratis, så kan man vel dårligt klage. Dog var det trist at se, de var ved at lave om. Der stod fra september, men der var ellerede tape og stilladser allevegne. Ikke lige det, man synes turister skal se.

Der er lukket for kommentarer.