Blogs & things

Når det er aviser, hedder det agurketid. Og da et tilsvarende fænomen hersker i blogland, samtidig med, at flere og flere stopper med at blogge, er det snart svært at tage på blogrundfart medmindre, jeg vil læse madblogs i en udendelig strøm. Dem er der så til gengæld så mange af, at man næsten kvæles i dem. Ikke dårligt ment, men hold da op!

Så var det lige, jeg tænkte, at der nok var andre end undertegnede, der måske kunne bruge lidt nye links til readeren og i det hele taget, nye indput. Nu kan jeg jo ikke garantere, at det er nyt for dig, men så har jeg da prøvet, at forsøde dine dage henslængt i mørke, regnfulde sensommerdage foran computeren. For et er sikkert – du sidder ikke ude i solen i din liggestol!!! Skæbnen vil at i udgivende stund, er det faktisk blå himmel og solskin, men de mørke dage kommer da igen – så…Enjoy!


Hvis ikke du lige ved, hvad du ellers skal i det her Gudjammerlige vejr, så kan du da shoppe (hvis ikke du har sprunget feriebudgettet af ren depression allerede). Der er store besparelser på lækre dufte både til ham og hende, udover andre skønhedsprodukter


En af mine egne favoritblogs. Minna gør det også i fotofrafering, og hun gør det godt


Når man som jeg er nødt til at passe på finanserne, er der ikke råd til de store udskejelser udi glittede magasiner. Så er det godt, man kan få styret sine lyster på nettet også der. Her et eksempel


Personligt gad jeg godt gå shop-amok i Laura Ashley’s ting, meeen… ikke sådan lige noget, der står på budgettet. At kigge og lade sig inspirere kan man dog gøre her, helt gratis, i hendes nlinecatalog


Vidste du, at nu har Isabella en blog? Ork jo, opskrifter og meget mere, dejlig blog (bloggen er desværre siden nedtaget. Den var ellers så skøn)


Det er sikkert ikke noget, DU tænker så meget over, medmindre du selv er chokoladefarvet. Men det er altså rart at se andre, der ligner en selv. Prøv at forestille dig, at stort set alle ugeblade og reklamer, viste nogen, der ikke ligner dig? – Nej det har du aldrig tænkt over, men her er altså et online magasin med masser af “Chokolade” guf – både for ham og hende


A pros pos det med magasiner – issuu er stedet for online magasiner. Nogle bedre end andre, men mange, mange gode i mange forskellige kategorier. Vist et screenshot for de hundeglade kig derind. Du kan selvfølgelig melde dig ind (har jeg gjort), og være i kontakt med venner, derinde og abonnerer på de magasiner, du synes bedst om. Og tro mig, du finder helt sikkert noget, du kan lide. Men det er ikke et krav for at læse med


Nu ved jeg godt, at jeg skrev, at jeg ikke synes, det hele skulle være madblogs. Ikke fordi jeg har noget som helst imod dem, tværtimod 🙂 – Jeg følger et hav af dem selv. Men denne er noget helt for sig selv, både maden, og ikke mindst fotos og madens præsentation – jeg (og sikkert mange) kan lære meget her

Opdateret 28. juli 2019

0

10 thoughts on “Blogs & things

  • Det glæder mig da Erland! Jeg mener skam hvert et ord. Det er en rigtig flot blog, du har, som jeg besøger rigtig ofte, dog uden, jeg har kastet mig udi lige så flotte kreationer. Du er velkommen her igen ihvertfald også.

   0
 1. Hmmmm….. jeg vil altså gerne bestille sådan en chokoladefarvet model, hahaha….. hvis jeg bare lige kan finde den knap hvor der står “køb” så er jeg klar til at trykke! 😀

  0
 2. Nej det er ikke noget man tænker over – det med om man har en pæn brun hudfarve eller bleg hvid med røde knopper og fregner, eller hvad man nu har. Det bør man vel heller ikke tænke over. Jeg har været med så længe at jeg ved at det var en “historie” at der var en skoleinspektør i Nakskov, som var fra de Vestindiske Øer og som ikke var af Dansk afstamning.

  Jeg har også oplevet det modsatte, efter 18 dage sammen med min søn i Brazil mødte jeg et spejl og så en underlig hvidlig mand. Det var mig. Da jeg kom hjem sagde sygeplejersken i klinikken at jeg så vel nok godt ud, så noget solbrændthed havde jeg altså fået! Men ikke så meget som jeg troede. 🙂

  0
  • Donald, det bliver man mindet om ofte. Ikke når man er hvid som sne, men så snart man ikke er det – det lover jeg dig. Det kan så være både på den positive måde og den modsatte. Historien om skoleinspektøren i Nakskov kender jeg, fordi jeg jo boede i Nakskov før jeg kom hjem igen. Men du oplevede jo lidt af det, da du var Brazilien, men der er stadig forskel på at leve med det på en ferie og så helt permanent kan jeg fortælle dig.

   0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.