Mandagstema – Nedefra

Mit bidrag til Mandagstema dennegang, er fra en tur på Bakken i lørdags og ganske enkelt Rutchebanen set – ja nedefra 🙂 Der var en million mennesker, hvilket det gode vejr nok havde en stor del af skylden for. Vi havde en dejlig aften derude også.

0

4 thoughts on “Mandagstema – Nedefra

  • Jeg var sidst på Bakken for et par år siden. Det er nu meget hyggeligt, sådan lige at runde, hvis man får en ubændig trang til glimmer, glit, junkfood, øl og mange mennesker 😉 – Især er Oscar’s Bøfsandwich værd at gå derud efter om ikke andet. Dem prøvede jeg for første gang forrige gang, og bare duften gør en salig!

   0
 1. Jeg tror efterhånden det er mange år siden at jeg har været på Bakken. Da jeg så dit billede fik jeg lyst til at prøve det igen…. men nu lukker de jo snart, så det må vist vente til næste år.

  0
  • Ja de lukker vist den 31. så måske du lige kan nå. Ellers næste år som du siger. Jeg var der for et par år siden, og det var faktisk ret hyggeligt. Eller også var det bare selskabet også 🙂 Det er ikke noget, jeg skal for ofte 🙂

   0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.