Før-weekendvelsignelser

I går var jeg på besøg hos en veninde. Vi har gået på handelsskole sammen for snart mange år siden, men har bibeholdt et venskab, jeg sætter stor pris på. Hende og hendes familie bor i et område, der førhen var sommerhusområde. At sige, at det bærer præg af sommerhuse nu, ville være synd at sige. Hvis jeg skulle sige noget, det mindede om, så er det mere området, hvor jeg selv bor, bortset fra omgivelserne. Området er omgivet af marker og skov, men så også med motorvejen lige ved.

Det var noget siden, vi havde set hinanden og det gjorde det jo ikke mindre skønt. Vi startede med lidt kaffe og så spiste vi dejlige laksefrikadeller med aspargeskartofler, spidskål og salat til. Det smagte rigtig godt. Jeg havde næsten intet spist i løbet af dagen, fordi jeg vidste, jeg skulle ud.

Efter middagen gik vi (min veninde og jeg) en lang tur. En hel time, men som det ses, er der rigtig dejligt, og det var en lun aften og så kunne vi få snakket igennem. Ikke at jeg synes, vi blev tilnærmelsesvis færdige, men sådan er det med gode venner 🙂 En god forstart på weekenden.

Og weekenden? Tjah, noget “babysitning” bliver det nok til, udover at der er vigtig galop, der skal ses. Og ellers er der masser af projekter, der presser sig på herhjemme. Jeg ønsker jer en god weekend. Har du lyst til at se flere fotos, ligger de her.