Uroligheder

Jeg var jo i stalden i går, og således var jeg TRÆT, da jeg kom hjem. Så henad aftenen faldt jeg i søvn i den store stol. Jeg havde hørt, at underboen havde gæster, og de er som regel ret støjende, når det sker. I går trak de så ud på altanen, og det gik højlydt for sig. Det vågnede jeg ved 1.30! Helt rundt på gulvet. Jeg har en dårlig egenskab. Når jeg sådan bliver vækket på det tidspunkt, så kan jeg ikke falde i søvn igen. Således heller ikke i går.

Jeg iførte mig dyne og pude og smed mig på sofaen, efter at have lukket vindue og altandør tilpas støjende til, at underboen måske forstod, at nu måtte de meget gerne “skrue ned”. Det gjorde de så også. Men nu var jeg jo vågen – suk. Nå, men jeg lagde mig og så noget af det, jeg havde optaget og ventede på, at den sovepille, jeg tog virkede. Så faldt jeg i søvn. Kun for at vågne tidligt i morges ved et brag, der lød som om, himlen faldt ned, og så var der ellers lysshow for alle pengene. Sig lige tordevejr igen. Jeg var nær trillet af sofaen. Nå, men efter at have hevet alt elektrisk ud af stik, og flyttet ind i seng, sov jeg igen til her 9.30. Ikke at jeg føler mig udhvilet overhovedet.

Jeg skulle ellers have været hos en veninde i dag, men det var hun nødt til at aflyse. Det er helt okay, eftersom torden og lynilden udenfor stadig er i fuld sving, og her er så mørkt, at jeg må tænde lyset. Jeg vil liste ind og se lidt flere ting, jeg har optaget og hygge med det, indtil jeg skal se galop fra Sverige senere. God lørdag til jer.