Laver du madplaner?

Ja, det spørger jeg om. Jeg er slet ikke i tvivl om, at det er en hamrende god ide, men jeg er jo kun mig, og indrømmet, jeg er desværre ikke god nok til det.

Lige p.t., er min menu også noget begrænset, for jeg smider stadig kilo og skal gøre det et godt stykke tid. Når jeg igen skal på en mere alsidig kost, er jeg ikke i tvivl om, at jeg gerne vil igen. Det giver ro og overblik, at skrive madplaner og fokus, når man handler ind.

Hvis man kigger opskrifterne og tilbudene igennem og således kombinere, så tror jeg vitterligt, der er penge at spare. Og hvem kan ikke bruge det, i disse tider? Som altid ligger afstemingen også i sidebaren.

Har du svært ved selv at finde på nogen madplaner, så kan du kigge hos andre, der har lavet før, og få inspiration:

Madplaner.dk

Madopskrifter.nu’s madplaner

Superbrugsens madplan

Søndagsavisen’s madplaner

Hverdagsmaden – Ugens madplan

Zenia’s madplan

[poll-id=15]