Før weekenden

Dagen er startet med indtagelse af 3 slags smertestillende, og en muskelafslappende. Ikke at det hjælper stort (blev også forsøgt i går), men så er jeg da forsøgt. For det ikke skal være løgn, er min arm/skulder også begyndt at skabe sig igen.

Også i går var den gal. Jeg var ellers i stalden, og skulle hygge mig, og det gjorde jeg da også. Men når man nærmest “kravler” rundt p.g.a. en smertende ryg, så er det begrænset, hvor sjovt det er. Så ikke engang det gode selskab hjalp. Der var ellers masser af det. Både det 2-benede og 4-benede. Så ikke deres skyld, at dagen ikke helt levede op til forventningen, og jeg langt fra, var noget, der ligner så effektiv, som jeg plejer. Heldigvis, er de 4-benede tilgivende og glade for al opmærksomhed stort set, og de 2-benede er også forstående, så ingen ko på isen der.

Efterårsvejret gør gældende på fugtighedskontoen. Først havde vi nogle dage, hvor vi nær var druknet i regn, og der er ikke meget tørren i lufen. Du har sikkert mærket på vasketøjet – det er umuligt at få tørt. Jeg havde i mandags taget mine strigler med hjem for at få dem vasket. Så langt så godt, men nogle af dem er ikke tørre endnu!!! Så den hedder lange strømper og sokker, for så kan jeg tage de lange af, hvis det bliver for varmt, men tidligt tidligt om morgenen, der er det altså ikke for varmt.

Nå, men jeg “kravlede” hjem i går og gjorde lige at par stop på vejen og så skyndte jeg mig, at proppe noget smertestillende i hovedet og prøvede at slappe af. Jeg ville ellers have været til lægen, men jeg havde så ondt, at jeg opgav. Og så havde der selvfølgelig ikke været nogen. Den søde sekrektær havde ringet til mig, fordi der faktisk ikke var nogen, og ikke kunne forstå, hvor jeg blev af. Se det er en sød og betænksom læge og sekretær, jeg holder mig. Vi fik fikset en tid tirsdag i stedet, for den er da helt gal nu.

Dagen i dag, skal bruges dels til afslapning nu her inden jeg tager afsted, og så skal jeg senere ud til en hesteveninde. Først skal vi kigge på noget tøj, hun ikke gider bruge mere, og hvor jeg muligvis kan bruge noget, og så skal vi spise noget mad senere. Det bliver hyggeligt. Jeg håber, jeg har mindre ondt på det tidspunkt.

Ellers ikke de vilde planer her. Der skal ses noget væddeløb, for der er masser af det, både i Sverige og på Fyn, og som altid, har jeg nok at se til her på computeren og herhjemme iøvrigt.

Foreløbig vil jeg ønske jer en god weekend.