Stilhed på ord

I dag er jeg stille på ord. Jeg er stor på følelser ved synet af reportagerne fra 11. september 2001. Jeg har ingen ord, det er for trist, for overvældende.

Har set lidt væddeløb fra Sverige, og ellers bare reflekteret lidt over dagen og så var min far hurtigt forbi også. Ellers lidt oprydning og opvask og så har vaskemaskinen været i sving.

Fotoet, passer godt synes jeg. Det er taget for næsten præcis 2 år siden 17. september 2009, som et af de første med mit dengang nye kamera, som jeg savner. Har lige skrevet dem og spurgt, om jeg snart får igen. Hvad med dig, har du været stille indeni i dag?

0

2 thoughts on “Stilhed på ord

 1. Hej Deb
  Er det en sjældenhed du er stille på ord og er det det samme som knap på ord.
  Ja jeg har været stille, udenpå og indeni idag.
  min gode ven Google førte mig hertil uvist af hvilken grund, jeg må have været unøjagtig i mine ord.
  Hvad er det med det kamera?

  • Ja, det var vel egentlig knaphed på ord, jeg mente 🙂 Og ja det er en sjældenhed. Mit kamera er til reparation. Hvad der er galt med det? Det er nok lettere, at finde, hvad der ikke var galt med det. Sådan kort fortalt kunne det ingenting 🙁

   Jeg håber da din fejltastning og tur herind gav lyst til besøg igen en anden gang. Du er ihvertfald velkommen. Et lille P.S. Jeg har lige via Facebook fundet ud af, du har interesse for Jaguarbiler. Kan det have været det, der ledte dig herind? Jeg har også skrevet indlæg og vist netop fotos af disse, da det er min yndlingsbil. Bare en ide 🙂

Der er lukket for kommentarer.