Refleksioner og status

Var der ikke den helt store gevinst ved turen til lægen. Jo underholdningsværdien skal bestemt ikke underkendes. Som jeg har nævnt før, går man aldrig fra den gode doktor uden at have grinet, og det kan sagtens undervurderes af nogen, men skal bestemt ikke. En god sludder er ofte lige, hvad der skal til eller ihvertfald hjælper det lidt.

Og en god forklaring på de smerter jeg har, gør da også, at de forhåbentlig bliver lidt lettere at tackle. Det skal de har jeg bestemt – jeg har sådan set heller ikke ret meget valg, udover at æde endnu mere smertestillende, og det tager jeg ligesom rigeligt af i forvejen. Iøvrigt mener den gode doktor, at jeg nok bare er for ambitiøs, og vil en farlig masse mere, end jeg egentlig kan holde til – hm! Hvad er det altid, jeg siger til andre?? Så er det lige pludselig noget med at gøre som jeg prædiker. Ærligt – det troede jeg også, jeg gjorde!!! Amar’ – men måske ikke! Den bliver lige vendt og drejet lidt, men jeg er godt klar over, at jeg på nogen punkter vil mere, end jeg kan og gør mere, end jeg nok skulle.

Anyway så synes jeg, da jeg har nået noget herhjemme, mens jeg nu ikke har været i stalden. Fik vasket alt det tøj, som jeg fik af min veninde forleden. Der var op til flere par bukser, hvilket er helt genialt, for dem manglede jeg, og de passer alle som var de købt til mig. Tak for det! Det sparer mig da for at skulle ud og købe noget lige foreløbig. Forhåbentlig bliver jeg snart nødt til det, fordi jeg har tabt mig yderligere, men det er så en helt anden snak.

Udover bukserne fik jeg også en hel stak pyjamaser. Dem manglede jeg også, så også dem er jeg svært glad for. De er også blevet vasket. I dag har jeg været igang med at stryge bukserne, har fået vasket op, lavet sund mad og selvfølgelig som altid siddet her ALT for længe (det er en de ting, jeg skal til at rationere lidt på, for hovedets skyld). Den tid, der bliver sparet, skal jeg så bruge på noget træning. Det er jeg simpelthen pisket til, hvis ikke jeg skal ende som en stor infiltration. Underligt nok, for jeg synes jo, jeg bevæger mig rigtig meget, og gør rigtig meget – ikke mindst, år jeg er i stalden, udover at jeg jo cykler. Men til en gammel slidt krop er det åbenbart ikke nok.

Jeg har også fået påbegyndt et projekt, der går på at få vasket alle de glas, jeg har stående i en et vitrineskab. Det tager lidt tid, for det er antikke glas, som skal behandles varsomt, og som er pænt beskidte nu. Så de står i blød og bliver nænsomt vasket og så skal de ind på stuebordet og stå, så jeg også kan få vasket hylderne, når jeg når så langt. Der er rigeligt, at se til.

Imorgen – skal jeg hvile ud og så har jeg en anden lille plan, og en opgave, jeg SKAL have påbegyndt ihvertfald. Nu vil jeg lige se en smule TV, inden jeg skal sove, men det når vist ikke at blive til særlig meget. Sov godt derude.

0

4 thoughts on “Refleksioner og status

 1. Det er svært, det med at realitetsjustere, som en kollega engang sagde. At finde ud af, hvad man kan holde til. Det er godt at have en læge, der kan få én til at grine. God bedring til dig.

  0
  • Betty – det er da lige, hvad det er en Realitetsjustering! Hele tiden hver dag, og om igen.

   Ja jeg ville nødigt bytte læge med nogen tror jeg. så jeg håber, han bliver ved længe endnu. Tak for god bedring. Jeg har faktisk lavet rygøvelser i går, og det hjalp, så nu vil jeg suse ind og lave nogen flere inden jeg skal i seng. Sov godt og god weekend.

   0
 2. Ja, det er ikke spor sjovt, når kroppen driller. Men det dér med at tage hensyn til, at man ikke kan HELT det samme som tidligere – det er nu svært. Jeg er bestemt heller ikke god til det… 😉

  0
  • Nej, jeg er langt fra så god til det, som jeg bilder mig ind. Det er jeg da blevet klar over. Til gengæld anstrenger jeg mig mere nu for ikke at bilde mig selv for meget ind og lytte 🙂

   Rigtig god weekend!

   0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.