Smidt ud

Idag da jeg var på vej hjem fra stemmeurnerne kom jeg forbi en kasse med dejlige ting og sager. Okay ikke alt lige dejligt, men noget var dog brugbart. De tre ting, du ser her, fejlede intet, og havde ingen skår eller skrammer. De kom med hjem.

Indrømmet, jeg har det skidt med når folk smider noget ud, som ikke fejler noget. Hvorfor ikke give det til en genbrugsbutik, der sælger til et godt formål. De kunne måske få en femkrone eller en 10’er for de her ting, måske lidt mere for tepotten, og så gik det til et godt formål. Nu har de bare smidt det til genbrugsmenneskerne, som ikke tager det alligevel, hvilket højt og tydeligt også er oplyst.

Er jeg vitterligt den eneste, der bliver forarget over den smid væk kultur?

0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.