Himmelsk #50


Traktor på job i Lundtofte


Udsigt fra Hjortekær op mod Erimitageslottet


En gammel bygning med Kongevin på i Raadvad

Jeg kan godt lide at være med i himmelsk, men jeg har stadig problemet at den advarer mig, når jeg går derind. Og ingen svarede på min forespørgsel om der er andre, der oplever det samme. Anyway, nu prøver jeg lige, om jeg kan overhovedet. . Fotos er taget på min tur til Raadvad i går, eller de to første på vej derud. Som det ses, var vejret perfekt til Himmelske fotos! Enjoy!

9 thoughts on “Himmelsk #50

 1. Flotte bilder!
  Jeg har også problemer med enkelte sider, det vil si når jeg bruker chrome så jeg tror Inge har rett i at det er google som har vanskeligheter…

 2. Vakkert!!
  Siden du er med på Himmelsk # 50, så er du også med i trekningen av tre fotogaver fra Nfoto!! (Premiene kan du lese om inne hos meg.) Jeg trekker de tre heldige vinnerne neste torsdag. Takk for denne ukes bidrag og lykke til 🙂

 3. Dejlige billeder Deborah.
  Jeg får også en advarsel når jeg bruger Google Chrome til at gå ind på Petunias side. Prøvede så at gå derind med IE, og der er ingen problemer, så nu klikker jeg bare fortsæt alligevel.. Jeg tror det er chrome der er lidt følsom over for et eller andet på Petunias side.

  • Tak skal du have Inge. Ja det er netop i Chrome, jeg også får den advarsel. Nu gjorde jeg så alligevel, og det er der heller ikke sket noget ved. Tak fordi du lige gad fortælle mig 🙂

Der er lukket for kommentarer.