Mandagstema – Efterår


Charlottenlund Fort


Transport på Galopbanen


Dyrehaven

På norsk hedder Efterår Höst. Og det er temaet for i dag. Helene vil gerne have lidt ord om, hvad efterår betyder for os. Det skal hun så få. Først og fremmest, er efterået for mig eksplosionen af farver. Det er uhørt smukt, og jeg elsker det, sålænge det står på. Det skulle efter min bedste mening have lov at stå sådan længere, men sådan er det ikke, og så satte vi muligvis heller ikke så stor pris på dem (hvis vi er en af dem, der gør).

For en passioneret fotograf er farverne jo lige sagen. Det er min overbevisning, at farverne må komme før i Norge, for her er de altså knapt begyndt endnu, så jeg har måtte ty til arkiverne for at finde nogen. Det er så heldigvis heller ikke noget problem, for de inspirer altid til fotos.

Udover farverne, som jeg bliver trist over forsvinder, slutter noget andet også lige straks, og det er sæssonen på Galopbanen. Ikke at den er slut endnu, men vi bevæger os med hastige skridt i den forkerte retning, når efterårsfarverne først begynder, og senest start november, er det slut. I år er det 29. oktober. Så er der ikke flere løb, og det mindst ugentlige møde med mange, mange dejlige venner på Klampenborg Galopbane, er slut for året. Det er altid trist.

Det var så det triste. Det positive, er varme sokker, sterinlys, uldne tæpper, te på kanden og film på DVD’en – og mere tid til det! Hver årstid sin charme tænker jeg! Ovenfor er et par af mine favoritefterårsfotos.

0

13 thoughts on “Mandagstema – Efterår

 1. Så vidunderlig bilder. Høsten byr på så mye vakkert, både av det spiselig slaget og av det øynene “spiser”.
  Og sterinlys og quilt over fanget, Hmmm, deilig.
  Flotte bilder.
  Ha en suveren mandagskveld 🙂

  0
  • Tusind tak! Ja det er nogle flotte farver! Dem kan man ikke brokke sig over. Håber du havde en god mandag aften også og får en lige så god tirsdag aften.

   0
 2. Jeg har det lige som dig, for jeg er nemlig også vild med efterår. Det er ikke bare alle de smukke farver i naturen, men man begynder igen at tænde stearinlys om aftenen, man finder tæpper og tykke trøjer frem, er suppe i gryderne og varm the på kanden. Jeg elsker efterår! 😀

  0
  • Ja, det er om at finde det bedste frem i det vejr og den situation, der lige opstår 🙂 Og hvad dårligt kan der være ved indehygge og sterinlys 🙂

   0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.