Havregrynskager med appelsin

Jeg har bagt (igen) idag. I går bagte jeg to gulerodsbrød og smed i fryseren. Ved ikke lige, hvad der går af mig, men jeg slapper så dejligt af med at bage. Og så har jeg en del mel og sager, jeg gerne vil have brugt op.

Det var nu ikke egentlig planen i dag. Det blev bare sådan, da jeg så denne opskrift og det slog mig, at jeg havde alle ingredienserne. Dog ikke appelsin, men da jeg tror, jeg foretrækker uden, så var det jo fint. Altså nøjatigt denne opskrift, bare uden appelsin og med rosiner.

De smager godt og er krydrede og lækre. Jeg er lidt stolt, for det er ikke så ofte, et småkageprojekt er lykkedes for mig. Måske jeg skal prøve igen imorgen – nogen andre altså!

0

6 thoughts on “Havregrynskager med appelsin

 1. De ser lækre ud – og jeg elsker havregynskager, men jeg spiser ikke kager lige for tiden, men måske i næste måned, når jeg skal have gæster 🙂 og så kunne jeg måske få “lov” til at spise en enkelt.

  • Nej Helle, det gør jeg dælme heller ikke ret meget. Nu havde jeg en veninde, der ville komme forbi snart, og så tænkte jeg de var gode at prøve og bage. Og så ligger de i dåsen. Jeg kan heldigvis godt lade dem stå. Lad vide, hvad du synes, hvis du bager dem.

 2. Hej Deb
  shi….. de ser lækre ud, elsker havregrynskager, jeg har selv bagt rugbrød idag, det sker ca. en gang om ugen denne gang helt uden hvedemel, så nu må vi se.
  Måske man kunne list en opskrift ud af dig (hvis den er hemmelig siger jeg det ikke til nogen) 🙂

  • Hej Kaj

   Jeg kan også godt lide havregrynskager. Imorgen vil jeg måske prøve et projekt mere udi dem, men lad os nu se. Det kan også godt være, jeg bare skal rydde lidt op og stryge og have nogle andre småting ordnet. Jeg har prøvet det med rugbrød, men det er aldrig blevet helt godt. Men måske jeg kaster mig ud i det igen. Vi må se. Det er også godt ellers. Hjemmebagt rugbrød.

   Du kan sagtens lokke en opskrift ud af mig. Der er link til den i indlægget (det med grønt “denne opskrift”. Men du får lige linket igen her :

   http://www.hjemmet.dk/Mad/recept/?RecipeID=318

Der er lukket for kommentarer.