Ingen garanti åbenbart

Husker I mit mideproblem, som resulterer i flyvende objekter i mit spisekammer? Jeg fik jo ellers at vide, at en tur i fryseren løste problemet. Jeg har slavisk puttet alt i fryseren siden. Men det er i nogen tilfælde ikke godt nok åbenbart!!! Hørfrø og sesamfrø især er slemme og ved gennemgang af mine sager, fandt jeg ganske rigtigt synderene i et glas hørfrø. SÅ træt af det. Jeg har puttet i fryseren 2 timer, måske antallet af timer skal sættes op til 3-4 timer, som jeg så fornyeligt. Jeg giver heldigvis ikke så let op! Fortæl mig gerne om jeres erfaringer. Når man er altene, får man jo ikke sådan lige brugt en hel pakke hørfrø. Det kan være, jeg bare skal lade dem ligge i fryseren permanent!!! Nu er de selvfølgelig smidt ud! Suk!

4 thoughts on “Ingen garanti åbenbart

 1. Hej Deborah

  Du skal støvsuge først inden du begynder at vaske af med rodalon osv….. Det er vigtigt at støvsuge først så ikke der ligger rester af mel osv i sprækker og revner, hvor de flyvende objekter kan leve videre i, når før du alt rester af diverse ting er væk kan du vaske rent, så skal det lufttørre i et døgns tid inden du putter ting i krukker og bøtter.

  Du må ikke lade mel m.m. stå i deres egne poser, da der kan være utøj i, men altid hælde det om i bøtter med tætte låg eller lufttætte krukker.

  Jeg har lige læst om dette fænomen på et andet forum…. og synes der var noget logisk over det…..

  Mange hilsner
  Helle

  • Helle, det har jeg nu gjort. Jeg har ikke vasket af med rodalon, men bare almindelig vasket af. Nu fandt jeg endnu en ting, de var gået i idag, og jeg blev faktisk i tvivl om jeg havde puttet den i fryseren. Men nu må jeg have det hele ud, og vaske af og gøre ved. Synes godt nok det er træls. Det var en bøtte med oregano, de også var i. Men tak for din omtanke og instruktion. Jeg kan bruge alle de råd, der måtte være.

 2. Du tar altså så flotte billeder! Bliver helt betaget hver gang jeg kommer herind!
  Jeg har aldrig haft sån nogle flyvende mider, men nogle enkelte gange har jeg haft sån nogle små sorte dyr i mit mel.
  Efter alle skabe blev støvsuget og vasket i rodalon og alle frø, kerner og mel kom i glas, så har jeg ikke haft probelmer siden..

  • Tusind tak! 🙂 Pænt af dig at sige det!
   Ja, jeg ved snart ikke med de flyvende objekter. Jeg har haft alt ude, alt er i lufttætte krukker, og sådan, så jeg ved snart ikke. Jeg har så ikke vasket med rodalon og sådan. Det kan være, det er det, vi skal ud i, og starte forfra!!! Suk!

Der er lukket for kommentarer.