Det startede så godt….


Dustin og Duillo Da Silva vinder Stayer Pokalen

og endte rigtig, rigtig skidt! Dagen på banen i går var dejlig. Vejret var lunt, og jeg multitaskede det bedste, jeg havde lært. Hjalp med at sadle, trak hest og fotograferede i en pærevælling og fik sludret lidt med alle de søde mennesker dernede også. Ikke at der blev meget tid til det, men hyggeligt var det, lige til det, der ikke må ske, men som kan ske, skete.

Uden at gå i detaljer mistede en ejer/jockey sin hest på banen i går. Og det kom desværre til at overskygge de ellers gode ting ved dagen. Det sidder i en stadig i dag og man er rystet og ked af det. Ikke at jeg persoligt kendte den, men jeg har altid godt kunne lide hesten. Der var noget ved ham. Men mest synd er det selvfølgelig for ejeren som har mistet sin gode ven. Men der var ingen anden løsning overhovedet. Det kunne vi godt have været foruden. Mange tanker til en forslået og sikkert trist ejer, der har mistet sin dejlige hest.

Jeg skal nok vise jer ham senere, men lige nu er det for tæt på, så det venter vi lidt med.
Det var i dagens sidste løb, det her skete, og inden havde vi haft masser af gode løb. Ikke mindst, da Dustin (ovenfor) vandt Stayer Pokalen over 2800 m med Duillo Da Silva i sadlen.

5 thoughts on “Det startede så godt….

 1. Trist, når den slags sker.
  Men når det maximale ydes, sker der tit noget uforudset.
  Er det ellers ikke ret sjældent, at heste dør/må aflives ved løb?

  • Det er meget sjældent heldigvis. På de fem år, jeg har været tilbage, kan jeg umiddelbart kun komme på to tilfælde, hvor dette var det ene her på Klampenborg. Så Gudskelov ikke ret ofte det sker, men helt forfærdeligt, når det sker. Nu er min hukommelse langt fra perfekt, men hvis det er sket oftere , er det måske en gang, jeg har mistet. Det er jo ikke noget, man sådan har lyst til at gå og huske på.

 2. Pingback: Deborah's food and something

 3. Kære Deborah

  Det gør mig ondt for ejeren af hesten, det er altid tragisk når sådan noget sker ….. ihukommende din sms….. Jeg var til fætter/kusinefest så derfor min meget kortfattede sms….. det var et tilfælde jeg så den, da jeg skulle finde et tlfnr til den ene af mine kusiner.

  Jeg håber at du får en god dag idag og at gårsdagens tragiske hændelse bliver fortrængt hurtigst muligt.

  Sender dig mange tanker

  Knus
  Helle

  • Kære Helle

   Ja det var en grim oplevelse. Jeg havde jo glemt alt om fætter/kusinefest. Sorry! Helt okay du var kortfattet. Man glemmer ikke lige sådan en oplevelse, men det går nok. Det er da værre for netop ejer/jockey. Tak for tanker. Håber også du har det bedre.

   Knus

Der er lukket for kommentarer.