Søndagssolstråler


Neptune Joly (FR) i eftermiddag

Efter gårsdagens sindsoprivende oplevelse (som for mig ikke er sådan lige at ryste af sig), er der kun et der hjælper at fokusere på det positive. Det meste positive i denne verden er dejlige Neptune, og jeg tog ned og nussede lidt om ham, og han fik lidt græs og sol på sin dejlige varme krop. Det satte han pris på, og vrinske af mig kan han også til den store guldmedalje. Han er bare så sød. Dernede mødte jeg venner, så vi fik lige en sludder også. Dejligt at se tøserne også.

Det negative kunne så fint vende tilbage nu da jeg kom hjem. Til trods for reklamer for løb fra Øvrevoll var der intet på Dantoto på nær et løb. Nu vil jeg så skynde mig at se i arkiv fra Rikstoto!

Det kan også være, jeg venter og så skynder mig ud og ordner spisekammeret, hvis indhold står spredt over hele lejligheden. I ved de der flyvende objekter!!

1 thought on “Søndagssolstråler

  1. Pingback: Deborah's food and something

Der er lukket for kommentarer.