Amazonernes kamp – igen!


Nicolaj Stott på Tigress Eleven og Manuel Santos på Madame Esprit på vej i mål i Sceptre Stakes 2011

Amazoner, er kvindelige krigere og er der to hopper, der har været “i krig” flere gange nu, så er det Tigress Eleven og Madame Esprit. I går, da Sceptre Stakes skulle afvikles, skulle vi til det igen.

Skulle det gå “efter bogen” skulle vi ud i endnu en opløbskamp, der stort set kun handlede om de to. Det var vi alle klar over, men ikke hvor tæt det ville blive denne gang. Selv på målfoto kan det være svært at se, hvem der er først over stregen, men det blev altså Madame Esprit. Hold da op, det var nervekrig til det sidste. Flot, flot væddeløb var det. Og som alle ved, havde vi vejret med os.

Et stort tillykke til alle omkring den fine hoppe. Og så håber vi selvfølgelig, at næste gang er lykkens gang for Tigress! Ingen tvivl om, at de begge er fantastiske heste, der yder deres absolut yderste.


Både Manuel Santos og Madame Esprit havde god grund til at se veltilfredse ud efter den nevepirrende opløbskamp