Forfærdelig fredag

Fredag var dagen fra helvede. Jeg har ofte og længe talt om et projekt, der skulle være færdig. Det var det så ikke blevet endnu, da der både har været sygdom og tekniske vanskeligheder indover. Da jeg så endelig overkom de to, og fik lavet et projekt (en fotobog) færdig, då havde jeg glemt et foto! Prøv og spørge om jeg var grædefærdig. Så kunne jeg starte om igen.

Det er meningen, at man skal kunne gemme de her projekter. Det virker bare ikke åbenbart, det fik jeg at se, da jeg torsdag brugte hele dagen og aftenen på det igen, og gemte løbende, netop fordi det var vigtigt og fordi nu skulle det være rigtigt. Egentlig var det min mening at bestille med det samme, men så røg min netforbindelse. Så var gode dyr rådne! Nå, men jeg havde jo gemt løbende, så det kunne vel ikke være noget problem? Prøv at spørge om mit projekt var der fredag? Nej det var det ikke!

Prøv og spørg om jeg gik fuldstændig i sort og i koma, da jeg fandt ud af det!? JA! Det koster voldsomt på mine kræfter og lave den slags, og i virkeligheden kan jeg slet ikke tåle det. Så jeg er først ved at få et hoved, der er nogenlunde “normalt” igen i dag. Slet ikke sjovt.

Udover ovenstående som var rigeligt, så var der flere andre småting, der gik mig imod. Det føltes vitterligt som en dag, hvor alt bare gik galt. Jeg valgte at hive stikket helt ud, og flygte fra det med en shoppingtur. Det havde jeg nu planlagt, men havde tænkt, at jeg skulle gøre den med god samvittighed og lettet hjerte over, at nu var det overstået. Nu blev det en kærkommen flugt. Jeg tog til Bilka, og man kan sige meget, men det var den 1. og det var fredag, så hvis ikke man har hovedpine, så kan man hurtigt få det, så jeg blev ikke længe, men fik det jeg skulle og skyndte mig så hjem igen.

På vejen var jeg også lige på Apoteket derude, men der var noget af min medicin de ikke havde, så jeg måtte lige på cyklen i går morges og hente det sidste. Alt i alt har jeg købt medicin for over 600 kr. Dette fordi jeg var løbet tør for flere ting. Suk!

Heldigvis opvejede lørdagen den rædselsfulde fredag. Men mere om det senere.

1 thought on “Forfærdelig fredag

  1. Pingback: Deborah's food and something

Der er lukket for kommentarer.