Mild mandag

Egentlig skulle jeg bare være herhjemme, for vejret skulle jo slå om! Det gjorde det så ikke, og nu har det bare at blive godt ihvertfald onsdag også, hvor jeg har en aftale, der kalder på ihvertfald tørvejr og noget lys – ja fotografering.

Nu hvor vejret så ikke slog om, besluttede jeg, at nu hvor jeg har bilen nogle dage, ville jeg ud i “den store verden”. Det kom jeg omend jeg (uden gps, kan jeg fare vild i en telefonboks), selvfølgelig kørte forkert, og måtte spørge om vej. Men jeg fandt det.

Og hvor var jeg så henne? Tjah, det må du vente med at få at vide, for mit hoved har besluttet sig for at være absolut ikke samarbejdsvillig, men som det ses ovenfor, er der tale om noget kirkegård! Det var en dejlig tur, og den nye bil er vitterligt yderst nem og dejlig at have med at gøre, det må jeg give den. To be continued….. og så håber jeg, du får nydt vejret lidt også!

0

2 thoughts on “Mild mandag

    • Trine – det er “bare” h ovedpine, men det har jeg så også ofte! Men tak skal du have! Det er da irriterende nok! Håber også, du har haft en god dag.

Der er lukket for kommentarer.