Jeg vandt….

Glad var jeg, da der var en mail her til formiddag fra Danske Spil. Spillede for første gang i noget tid Lotto. Og i går var puljen gigantisk – gevinst:

37,- kr.

Behøver jeg sige, det ikke lige var dét beløb, jeg drømte om!

0

10 thoughts on “Jeg vandt….

 1. Kong Mors kommentar bliver man helt glad af at læse, men jeg er jo klar over at det dækker over noget, nemlig at man ikke engang kan få en pæn lampet eller en pære til bordlampen for 37 kr. Min søn har spillet på odds og det er jo en større kunst at vinde noget dér, så jeg er helt lykkelig over, at han næsten kan få det til at gå i nul 🙂
  Tak for din søde kommentar på min aften-oplevelses-blogg-historie!
  I week-enden er jeg på sightseeing med familiegæster.
  Og god week-end til dig!

  0
  • Ja, det er ikke meget, man får for 37, kr. Dårligt en kop kaffe ude i byen vel 🙂 Selvtak for kommentar på bloghistorien. Det er altid let at sidde her og skrive, hvad man tror, man ville gøre. Når man så står i det, kan det sagtens blive anderledes. Så derfor kan jeg jo heller ikke være 100% sikker på, hvad jeg ville gøre. God fornøjelse med dine gæster og god weekend.

   0
 2. Hallo du vandt og man skal være glad for de små ting. Samtidig skal jeg huske dig på, at det kan jo lykkedes, og også ske for ganske almindelige mennesker som dig og mig. Glæden var stor i vores familie, da der pludselig var lidt over 92.000 Så bedre held næste gang!

  0
  • Du har da helt ret. Selvfølgelig KAN det ske for mig, og det er jo netop den chance, der gør, at jeg prøver. Tænk hvis jeg vandt 🙂 Og jeg er ikke i tvivl om, at de penge skabte noget lykke hos jer, og det ville de dælme også gøre her, det lover jeg dig! Jeg krydser fingre for bedre held næste gang!

   0
 3. Nå det var herinde du gemte dig 😉

  Med dine 37 kroner. Jeg synes du skal bruge dem alle sammen på en gang.. Shop amok i en slikbutik? Eller… i en isenkram – er sikker på du kan få en masse søm for 37 kr.? 😉

  0
  • Jeg har nu bestemt ikke prøvet at gemme mig 🙂 Men er lige her ja 🙂 Jeg har hygget mig med veninden i Bilka, så der er blevet brugt de 37 kr. og lidt til, uden jeg dog har overdrevet. Jeg sidder med en fornemmelse, at der ligger noget i din bemærkning om søm? 😉

   0
  • Jeg har sådan set brugt dem her til aften. Men nej egentlig går de bare ind på min spilkonto. alt op til 100 kr. går derind. Man kan selv bestemme.

   0
 4. Ja – vi skal nok ikke planlægge lykken efter det afkast, vi kan få fra Danske Spil. Her i huset bliver der spillet en kupon hver lørdag. Og indtil nu, er det ikke os, der har overskud. Men ud fra tanken om at det måske sker en dag – ja, så fortsætter vi…

  0
  • Jeg har sådan set brugt dem her til aften. Men nej egentlig går de bare ind på min spilkonto. alt op til 100 kr. går derind. Man kan selv bestemme.

   Ja, det er også tanken bag her, og hvis man ikke spiller, kan man ikke vinde. Har lovet yndlingshesten at prøve at vinde, så jeg kan tage mig af hans otium, såvel som mit eget. Noget jeg hjertens gerne vil, men den slags koster jo “spidsen af en jetjager” og den slags flyder det ikke med, når man er pensionist.

   0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.