Mig og så filmoptagelser……

Har åbenbart noget! Det er nu den 3. af slagsen, jeg har været vidende til, sådan da. De to andre var “Full blown” on location optagelser. Her var de slut, men jeg fik resterne i form af denne smukke gamle Mercedes med SS-nummerplader og en ligeledes tysk lastbil og noget motorcykel, som holdt på den anden side af gaden. Jeg så dem tranportere ting og sager væk, da jeg kom ud og skulle hjem fra Vestre Kirkegård.

Jeg store klovn fik ikke spurgt, hvad de havde optaget for en gang skyld. Jeg var dødtræt og havde hovedpine. Men hvis nogen har hørt om en ny dansk film, der foregår under krigen, så fortæl lige, for så er det da nok den 🙂

5 thoughts on “Mig og så filmoptagelser……

 1. Pingback: Deborah's food and something

 2. Pingback: Deborah's food and something

 3. Pingback: Deborah's food and something

 4. Jeg forestiller mig, at det må være den film, som Annegrethe Bjarup Riis er i gang med at instruere og som skulle være klar til marts 2012. Jeg husker desværre ikke, hvad den hedder.

  • Tak Anita, ja nu har jeg lige Googlet, og fundet følgende udsagn på Billedetbladet.dk:

   Hun er i fuld gang med at instruere 50 kolleger i en ny storfilm fra besættelsestiden om frihedskæmperne i den jyske Hvidsten-gruppe

   Der er dog intet om, hvad den hedder, men den skulle have præmiere marts 2012, så vi er snart klogere.

Der er lukket for kommentarer.