Stutteribesøg


Alexander Elsass med York Stutteri’s ene avlshingst Mingun

I går var en særlig dag. Jeg skulle på besøg på York Stutteri for at fotografere og se Mingun, deres nyeste avlshingst. Selvfølgelig har jeg set ham på fotos, men det er jo langt fra at være det samme. Jeg kan ikke forestille mig noget bedre end at komme på stutteribesøg. Jeg har selvfølgelig været på York før, men det har været i forbindelse med åringsauktion. Den var jeg ikke til i år og det er jo noget ganske andet og særligt, at få en helt privat fremvisning.

Som altid i lille Danmark var vejret oppe og vende, og egentlig ville vi jo gerne have haft weekendens vejr til det, men ser man på vejret i dag, havde vi vist intet at klage på. Netop som jeg sagde, så skulle vi vist være glade, sålænge det ikke regnede.

Masser af dejlige heste, frisk luft og godt selskab tillige. Hvad mere kan man forlange. Nu skal jeg lige have kigget fotos igennem, men så kommer der lidt mere om det senere. Jeg håber på, at det kan blive på horseracing.dk som desværre ikke er oppe endnu, men det kommer.

Tusind tak til Alexander for en hyggelig og informativ rundvisning og fremvisning af hingstene – ja der er mere end en. Også Binary File holdt fotosession. To be continued….

Dagen sluttede på bedste måde – med en god nyhed. Der havde ellers været optræk til tårer og knuste hjerter. Yndlingshesten var i dårlig forfatning forleden og blev sendt til undersøgelse. Vi frygtede værst mulige resultat. Selvsagt er man meget ked af det. Staklen stod med et dårligt ben. Heldigvis skulle han blive lige så god som ny igen, og lykken vil ingen ende tage. Alle der kender ham ved, han er en meget dejlig og speciel hest. Indsæt selv gadedrengehop og vejrmølle smiley’s 🙂

Da ovenstående nyhed forelå, var det langt lettere at glæde sig over endnu en dejlig ting i går. Nemlig Beat Baby (IRE), som sejrede med Oliver Wilson på ryggen i det svenske. Så alt i alt må man sige, dagen ikke kunne have været bedre.

0

1 thought on “Stutteribesøg

  1. Pingback: Deborah's food and something

Der er lukket for kommentarer.