Weekend


Svampene her stod i græsplænen på kirkegården, men det bliver de jo ikke mindre kønne af – spiselige? – Jeg ved det ikke, men jeg kan godt nære mig for at prøve

Jeg glæder mig. Har en hel weekend, hvor jeg ingen verdens ting skal lave, andet end, hvad der falder for. At jeg MASSER jeg kan lave, er ingen hemmelighed – foto – mig – nej? 🙂 Derudover er der diverse projekter her på bloggen og iøvrigt med praktiske ting, der skal ordnes både her og i det lille hjem.

Men udover at vande blomster vil jeg ikke lægge mig fast på noget som helst. Og så ender det nok med, jeg får lavet lidt alligevel. En anden ting der står fast er, at jeg skal se galop. I morgen fra Århus, hvor vi har to heste til start og søndag fra Täby, hvor vi har en. Det bliver lidt spændende.

Idag gik turen så til Bilka, med en hurtig afstikker til Føtex. Efter at en vis person havde fristet mig “kom jeg selvfølgelig til” at købe Julebagebogen. Det var der ingen vej udenom, og dertil havde de lige hvad jeg manglede – en stavblender til 60 kr. Min gamle stavblender “døde” jo helt her for noget siden og jeg mangler den i den grad til at lave supper med. Jubiiii, nu kan der komme gang i supperne igen. Jeg kan sagtens finde en stavblender. Men producenterne har nu fundet ud af, at de skal opgraderes, og nu kan man kun få stavblendere med alt mulig “tjavs” til, og så koster de lige pludselig 700,- kr. Det lyder måske ikke af meget i din verden, men i min er det mange penge. Og jeg kan sagtens klare mig med bare blenderen. Jeg var heldig – der var en tilbage – og den stod der Deborah i nakken på. I Bilka købte jeg stort set ingenting, udover en Julegave, som jeg virkelig glæder mig til at give modtageren, en dagcreme med øko-oliven til meget rimelig pris, rom til den dumme hals, en opvask med æble på bud og en ditto shampoo og balsam.

Og så syndede veninden og jeg, og gjorde noget, vi næsten har gjort til tradition – vi spiste burgere. Vi elsker dem begge to, både dem fra MCDonalds og dem fra Burger King – de har lige fået en af sidstnævnte ved Bilka (Hundige), så så kan I selv gætte. Dog har jeg aldrig oplevet en SÅ uorganiseret BK som denne var til aften. Jeg vil kalde det noget nær et mirakel, at vi fik mad, der var varm og smagte også. Hvis ikke de kunne klare denne kundemængde, så får de dælme et problem til Jul, også selvom de søger Julehjælp!

Mon ikke jeg skal have suppe i morgen? Jeg har en mistænkelig kradsen i halsen, så det var nok ikke det værste. Men det ser vi til imorgen. Nu vil jeg ind og slappe af med fjernsynet inden jeg skal se dyner. En hel weekend ligger åben, men jeg ved også, hvor hurtigt den går – men jeg vil pine al den nydelse ud af den jeg kan – og helst uden at bliver syg også! Håber også din bliver god.

0