Dyrehaven rundt – kravlende!

Ja jeg ved det!Jeg viste også et foto fra Dyrehaven i går. Men faktisk har jeg også været en tur derude og gå tur med min veninde i dag. Vi gik faktisk en pæn tur. Hun hundesitter p.t., så den lille hund skulle jo have en god tur. Det fik den. Dette til trods for, at jeg også havde været i stalden og havde (lidt bedre nu) helt vildt ondt i ryg, hofte og ned i ballen.

Så jeg “kravlede” afsted det bedste, jeg havde lært. Det gik, men det var dælme kun lige. Vel hjemme stod den på is, og øvelser og smertestillende en masse (udover aftensmaden, der hed en dejlig bøf med ovnkartofler/rodfrugter, champignonsauce og salat), og nu går jeg ind og tager en tur mere med is og øvelser. Det smertestillende, skal lige spares lidt på, men som sagt, det går også bedre nu (det kunne faktisk også dårligt gå ret meget værre). Jeg håber, det går okay i morgen, hvor den står på galop for tredjesidste gang i år 🙁 Rigtig god weekend til jer.

4 thoughts on “Dyrehaven rundt – kravlende!

  1. Åh jeg glemte at sige tak for dine kommentarer om heste, der driller og leger, jeg er glad for at du kunne bekræfte mine fornemmelser. 🙂

  2. Jeg håber du forholdsvis hurtigt kan mærke lidt resultater af de mange og lange øvelser. Jeg får bedst resultat hvis jeg efter et varmt brusebad sætter mig på hug og strækker armene frem – helt ned i knæene (uden bukser, der bliver ødelagt af strækket!) er en god fornemmelse også for knæene, som jo dog er noget ældre end dine problemer).

    Jeg synes det er et flot billede, – den slags store bøgetræer har enorm kraft og ser ud som om de ejer hele skoven (Det gør de på en måde også). De store runde stammer, og rødder og nedfaldne grene med videre giver en fantastisk stemning. Desuden har dyrene gjort stedet nemt at gå på ved at gumle alle de nederste grene væk – det er faktisk både kønt og praktisk 🙂

    • Tak Donald. Ja jeg elsker også træer og især store gamle træer. Og af samme grund er jeg jo vild med Dyrehaven. Der er rigtig smukt derude på alle årstider.

      Jeg laver lige præcis den samme øvelse, jeg putter bare is på først (virkningen bliver det samme om varmt eller koldt siger fyssen). Sjovt nok ikke en af de øvelser lægen anbefaler, men den der hjælper, og så bliver den den OG et par af lægens. Det virker som om det går lidt bedre i dag.

Der er lukket for kommentarer.