Koldt, men dejligt


Søs Kühlmann med Miss Valuev i paddocken i dag

Dagen er blevet brugt på Klampenborg Galopbane. Det var koldt, især når man ikke var i solen og hvis man tillod sig at stå for meget stille. Fingrene blev som is uanset, hvad man gjorde. Men alt i alt perfekt vejr, ingen ulykker, smukke heste og fantastiske venner. Jeg skal ikke forlange mere. Det skulle da lige have været et langt bedre resultat for vores eneste startende hest i dag – Miss Valuev, som ses ovenfor med sin trækker Søs.

Tog forbi yndlingen, der var lige så sød, sjov og underholdene som altid. Tillige endnu flere venner i stalden og vi hjalp hinanden med at putte heste, og så var det fuld skrue på cyklen hjemover til varmt bad og noget at spise. Dejligt også at komme hjem efter en lang god dag. Nu vil jeg ønske jer en dejlig aften og god søndag også.

0