Spændende besked på FB

Jeg har lige set en spændende besked på væggen af gruppen, der tilhører bloggen her deborah.dk på Facebook :

DEBORAH I believe I might have some information you seek. I found you first on “my American/German Ancestry” your questions regarding Robert Jones, born 24th. April 1928. pls contact me here for more information.

Er denne besked den afgørende, der endelig gør, at jeg kan få oplysninger om min biologiske far, jeg intet ved om, udover navn og fødselsdato/år??? Puha, jeg prøver at bevare roen og ikke sætte for høje forventninger. Jeg ville lyve stort, hvis jeg sagde, det er let! I hører nærmere.

0

2 thoughts on “Spændende besked på FB

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.