God weekend

Som så ofte før har jeg undervurderet hvor lang tid, ting tager. Nu sidder jeg her og har ikke fået aftensmad og er dødtræt. Så istedet for at kæmpe videre for at få mit indlæg, om gåturen i går færdigt, vil jeg ønske en god weekend med dette foto, som også er fra turen.

Gåturen gik blandt andet ned til Galopbanen, og der er mange smukke gamle bygninger, som giver basis for nogle dejlige fotos. Imorgen skal jeg også derned, ikke mindst for at se løb og sikkert også tage nogle fotos, hvis det går som det plejer. Og så skal jeg hvis jeg orker det, have skrevet det indlæg færdigt, som altså ikke blev færdigt nu 🙂

0

4 thoughts on “God weekend

    • Tusind tak, det er et dejligt sted. Lige i skrivende stund, er jeg lidt træt, men vi får se lidt senere. Også god weekend til dig.

      0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.