Endnu en solrig dag


Opløbet i dagens 2. løb, Marcos Robaldo på Galant File, Nicolaj Stott på Flyinception (der vandt) og Marc Stott på Galdessa

Endnu en dejlig dag er til ende og som det ses solrig. Det til trods, står det helt til trone, at det ér efterår og ultrakoldt, når man bevæger sig udenfor i flere timer. Det til trods for rigtig varmt tøj. Men skidt det gik og det gik for os jo godt. Vores eneste startende hest, gik hen og vandt. Det var vi glade for. Jeg har ingen fotos af ham fra i dag, for det var blevet meget mørkt på det tidspunkt, og jeg havde puttet kameraet væk.

En god vens hest blev 2. og en hest, jeg gerne ville have købt på auktion, hvis jeg havde haft råd, blev nummer 1. i samme løb. Det er den, smukke grå, der ses ovenfor her. Der kommer selvfølgelig fotos, så snart, jeg får dem ordnet, men med vanlig omhu, er jeg jo bagud, så….jeg gør hvad jeg kan og lader jer vide. Heldigvis tog jeg ikke så mange i dag, så en overkommelig opgave. Efter sidste løb, en tur til stalden, hvor der blev delt æbler ud. Har fundet et hemmeligt æbletræ, med de skønneste æbler, og de falder i rigtig god jord hos de firbenede. Rigtig god aften og søndag til jer.

0

3 thoughts on “Endnu en solrig dag

  1. Pingback: Forebyg skader på din hest | Tæt på Hingstekåring 2012

  2. Hej Deborah, det er et fint billede, som du har taget af vores Flyinception d. 22/10-11, kan jeg købe billedet af dig, såfremt du har flere er jeg også interesseret i dette. Kh. Gitte

    • Hej Gitte, jeg skriver dig lige på mailen! Men ja, jeg har flere fotos af ham. Han var en af dem, jeg selv gerne ville have haft 🙂

Der er lukket for kommentarer.