House proud


Jeg er sikker på ejerne af ovensiddende hus, er stolte af det. Det kan de roligt være. Det er en perle på alle måder. Det er bygget i 1941 af Arkitekt Mogens Lassen, og ligger på Krathusvej, der er stævne for utroligt mange smukke villaer. Vejen passerer jeg, på vej til stalden og kører som regel hjemad den vej

Er et engelsk udtryk for at være meget pertentlig med sit hus/rengøring etc. Det er jeg så ikke. Ikke at jeg ikke gerne vil være det, men jeg har ikke kræfter til at være “hysterisk”.

Idag har jeg så rådet lidt bod på det og gjort nogen af de der ting, der bare skulle gøres nu. Jeg nåede ikke alt, jeg havde sat mig for, men tæt på, men så nåede jeg noget, jeg ikke havde planlagt også. Efter pligterne, et varmt bad, en rest kartofler blev kogt og braset sammen med lidt løg, en hakkebøf ligeså og til sidst et spejlæg ovenpå. Det er guf og absolut en sjældenhed, at jeg får. Men jeg elsker det.

*Lagt vasketøj sammen og på plads
*Vasket to sweatre/trøjer
*vasket op
*Vasket køkkenskabene ovenpå og køleskabet
*Ordnet badekar og haner
*Støvsuget bag to skabe, et i soveværelse og et i stuen
*Støvsuget det værste iøvrigt

Jeg håber, du har fået det ud af søndagen, du gerne ville….

0

4 thoughts on “House proud

    • Det ved jeg godt nok ikke Erik. Tror ikke der er noget ord for det, men at det er det modsatte, er helt klart. Iøvrigt synes jeg nu ikke, den holder den med det rene helvede. Jeg elsker, når her er rent og lækkert.

  1. Jo tak – min søndag blev rolig og solrig – dansk rugbrød og fransk kage!
    Og lidt strygning og rengøring.

    Hvor er de bare søde de små blade der drysser!

    • Tak skal du have. Ja synes de er kære. Den kan så laves om, og drysse med sne, når vi når så langt, eller Julerelaterede ting til Jul. Du kan se plugin’et på listen over plugins ovre i sidebaren, hvis du selv har lyst. Er glad for, du også havde en god dag.

Der er lukket for kommentarer.