Op til overfladen…

Efter 15 timers søvn – yep du læste rigtigt – kom jeg da. Nu har jeg fået noget godt og nærende at spise og synes næsten det relativt gode vejr skal bruges, især når jeg har automobil holdende nede på gaden. Så mon ikke, jeg skulle køre en tur ud i det, og tage lidt fotos også? Jeg tror, turen går til Vestre Kirkegård og den del , jeg ikke så sidst. See you later!

0

1 thought on “Op til overfladen…

  1. Hvis jeg boede ved Dyrehaven, ville jeg nok køre nordpå ad Strandvejen til Strandmøllen, og evt. til Vedbæk Havn, Arboretet. Der er vist også nogle se-værdigheder ved Nivå 🙂 Så der er også noget at se på i morgen 🙂

    0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.