Flad forandring

Det er egentlig en lidt misvisende overskrift, men man skal jo finde på noget. Forandringen jeg hentyder til, er på Google Reader, som så meget andet åbenbart også skal strømlines. Du behøver ikke spørge, hvad jeg synes vel? Suk, er så træt af de forandringer hele tiden. Det fungerede ganske fint og var meget tydligere før! Stop nu! Det ender vel med, jeg vænner mig, og så laver de nok om igen! Nej jeg er ikke en sk.. omstillingsparat! Godt jeg ikke er på arbejdsmarkedet!

Det flade, det er så mig. Tiden bliver væk i stor stil og kræfterne ligeså. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg senest er faldet i søvn på sofaen eller siddende ret op i den store stol. Jeg har vel kun mig selv at takke. Jeg vil mere end jeg kan, og jeg gør det også for ofte, og pludselig er der bare ingen luft tilbage i energiballonen. Hm! Jeg tænker, at hvis jeg nu øver mig…. men sådan hænger det altså bare ikke sammen. Slet ikke. Så kan du indvende, har hun ikke snart lært det…. og til det, kan jeg kun sige, at det har jeg med min forstand, men følelsesmæssigt vil jeg stadig gerne meget mere, end jeg orker.

Anyway, idag tog jeg mig (efter endnu en nat på sofaen) sammen til at tage til Bilka efter lidt fornødenheder. Det gik også rigtig godt, og hjem inden spærretid og alt det her. Men så var det meste af dagen jo alligevel gået. Fik bilen og kørte en tur i Netto, og så ned og hilse på yndlingshesten (der sødt vrinskede af mig og så smelter jeg altså) og æblerne jeg havde købt til ham, faldt i den grad i god jord. Så har jeg slappet af her, og det bliver jeg så ved med. Imorgen skal jeg have styr på et par ting herhjemme og ikke mindst her på computeren.

Vejret startede dårligt (eller bare trist), men blev rigtig smukt senere. Jeg var ude i at overveje endnu en tur i Dyrehaven, men dels skal jeg ikke overdrive, og dels så var det ikke til at nå, inden det blev mørkt. Jeg har lovet et indlæg om madblogs, og jeg er også gået igang, så med lidt held i morgen. Men jeg gider ikke stresse over det. Det bliver, når det bliver.

0