I en tåge

Har jeg slidt og slæbt med rengøringen i dag. Jeg har skuret bag mit komfur, støvsuget og ordnet badeværelse til den store forkromede guldmedalje udover selvfølgelig at vaske op. Ellers var planen, at slappe så meget som muligt, hvilket jeg også har gjort noget af tiden. Dog hober arrangementerne sig op i den nærmeste fremtid, og det er med at nå noget, inden det rammer. For så når jeg da slet intet.

Egentlig ville jeg gerne have nået lidt mere, men det får være. For nu vil jeg gå ud og forberede sund (17 diet korrekt) aftensmad og så slappe helt af. Planen er stalden imorgen og det bliver en af de sidste gange inden, den næsten marathonlignende strøm af sociale (alle meget meget hyggelige) arrangementer sætter ind. Prøver at tage en dyb indånding og tage en ting ad gangen, men ….Altså først og fremmest aftensmad.

Foto er fra i går, men det gør ingen forskel, det har været mindst lige så tåget i dag. Så får vi se imorgen, hvordan det så ser ud. Heldigvis har jeg bilen, og det gør livet meget, meget lettere især når man er så træt, som jeg er i dag. Forhåbentlig er jeg meget mindre træt i morgen tidlig.