Body forkælelse også online nu

Det var ovre hos Jens, at jeg så den gode nyhed. Bodyshop har som Jens skriver det ENDELIG fået en onlineshop. Det var dælme også på tide.

Det er snart længe siden, jeg skrev til dem, og efterlyste den og spurgte, hvorfor de ikke havde her, når de i England og USA har haft længe. Jeg har så i mellemtiden fundet “andre græsgange” og handle mine ting, netop fordi jeg ikke gider de fysiske butikker mere end højst nødvendigt, og jeg handler nu naturkosmetik mest hos Yves Rocher. Men nu hvor Body Shop er kommet med, skal jeg da ikke afvise, der kommer til at ske nogen handler der også. Nu ved du det også og kan gøre brug af Det er jo snart Jul også 🙂

0

4 thoughts on “Body forkælelse også online nu

    • De der BodyButter er lækre! Jeg har fornyeligt fået en Mango forærende, og den var superlækker og dufter dejligt, kan jeg oplyse. Synes da bestemt, du skal overveje, at prøve deres ting, for der er noget for enhver smag.

  1. Jeg har nemlig også undret mig over, at de først laver en dansk webshop nu. Deres produkter må da være det nemmeste at sælge online – i hvert fald hvis man ved hvad man skal have og det gør jeg. Så kan man jo tage ind til en butik, hvis man synes at man trænger til fornyelse….. 😀

    • Jeg kan slet ikke forstå det på noget som helst plan, hvorfor de skulle være SÅ længe om det. Men never mind, nu er den her, så er det bare om at nyde det. Dog må jeg sige, at jeg er helt ude af Sync med de fleste af deres produkter, og som hovedregel er de også for dyre synes jeg. Eller rettere til mig, ikke at produkterne ikke er gode, jeg har bare ikke råd til kun at købe deres ting.

Der er lukket for kommentarer.