Sahara (2005)

Matthew McConaughey i

Jeg har set film i dag Sahara (2005). Det er ikke mange ord, jeg behøver, at bruge på at beskrive den som et eventyr, du er godt underholdt med. Skuespillet er fint – næsten hele vejen rundt, plottet forudsigeligt og omgivelserne flotte, og rigtig flot fotograferet.

Jeg beklager, men Penelope Cruz imponerer mig slet, slet ikke som skuespiller. Hun har lige så megen udstråling som en våd sutsko. Kan godt være nogen synes, hun er pæn og se på (heller ikke det, kan jeg få specielt øje på, når udstrålingen mangler), men det gør det ikke for mig.

Hvad der i dén grad gør det for mig, er Matthew McConaughey, som jeg er fuldstændig skudt i og altid har været, fra jeg opdagede hans exsistens. At sige, at jeg fra starten af denne film til slutningen var i akut iltmangel, i fare for hjertkvababelse og at mundvandet løb hen ad stuegulvet, er ikke løgn. Hold da lige op, hvor er den mand bare lækker!!! Det fås bare ikke bedre. Måske lige så godt, men ikke bedre. For hulen da. Så kan du lide ham – no doubt – se filmen.

Udover at Mattew er “en steg”, så er der faktisk også et par andre, der er ret så pæne at se på, men de har mindre roller, og ganske usympatiske også, men udseendet fejler intet, så go for it girls – masser af øjenguf i den her film til os.

Plottet er som fortalt set før i mange “forklædninger” dennegang er det jagten på et forlængst forsvundet skib med en mystisk skat ombord – selvfølgelig! 🙂 Kan I have en god weekend – eventuelt med film på programmet. Nu vil jeg have noget aftensmad!