Klargøring….

Er i fuld sving her. Der vaskes, stryges, pakkes og i det hele taget gøres der klar til afgang i overmorgen.

Det bliver godt, er jeg sikker på. Torsdag skal vi blandt andet se, hvor Academy Award (IRE) kommer fra. Man kan jo roligt sige, han står for nogen af de mest succesfulde heste på Klampenborg overhovedet og er langt den førende hingst her. Så meget spændende. Vi skal se i alt 3 stutterier torsdag udover alle de andre spændende ting. Det må I høre mere om, når jeg kommer hjem igen, for lige nu skal jeg altså pakke 🙂

0

6 thoughts on “Klargøring….

    • Tak skal du have Helle. Der skal nok blive nogen fotos fra Irland. Vi må se, hvordan det går, men jeg skal gøre mit. Desværre står vejrudsigten på regn meget af tiden.

    • Det skal du nok komme til Mette. Det lyder spændende for Poden. Jeg gad vide, om det så er “et rigtigt” stutteri, hun skal på – altså dermed ment – et fuldblodsstutteri. Men mon ikke? Det er jo dem Irland er kendt for. Måske endda et af de fornemme vi skal besøge….

  1. Ja det gælder om at være pæn når man skal ud at rejse, det gør alting lettere 🙂 (Jeg mener, der er så mange fordomme man støder ind i som nyankommen. Man siger godt nok at man ikke skal skue hunden på hårene, men men men – det gør man jo alligevel, og man har ikke engang fået øvet sig i at filtrere de vigtige ting ud af et billede 🙂 ) God tur! Håber at høre mere om hvordan det går.

    • Jeg kan ihvertfald godt lide fornemmelsen af, at jeg har anstrengt mig lidt for at se pæn ud, når jeg skal ud 🙂 – Du kan være ganske rolig, du skal nok få mere at høre.

Der er lukket for kommentarer.