For et år siden…..


27. november sidste år, så der sådan her ud i min gade

For et år siden sådan give and take et par dage, så der sådan ud i min gade. Smukt men upraktisk. For min skyld må sneen godt blive væk længe endnu, også selvom det giver basis for nogle rigtig flotte fotos med sne og is.

Jeg har været i stalden i dag. For første gang i noget der ligner 14 dage, så det er længe at være væk fra yndlingshesten og alle de dejlige venner dernede. Så det var skønt at se dem, og være tilbage. Mens jeg har været væk, er stalden blevet invaderet af baby-heste, og det er altid spændende. og også dem havde jeg “fingrene i” om jeg så må sige – jeg trak en på fold 🙂 – udover at ordne 4 heste.

Dog kan jeg godt mærke, jeg ikke er helt på toppen, men nu kan jeg jo hvile ud indimellem, så mon ikke det går. Det tror jeg. Der er hverken feber eller noget, så frisk luft kan vel kun være godt tænker jeg. Nu vil jeg gå i bad, for helt seriøst, det trænger jeg for. Så må vi se, om kameraet tager på tour imorgen for en fotosession med de små spetakler. Det kommer an på dagsformen og også vejret. Det måtte gerne være lidt bedre end i dag.

0

2 thoughts on “For et år siden…..

  1. Vil heller ikke have sne. Vi skal snart til DK og det gør det hele lidt mere besværligt når man skal rejse.
    Vil da gerne se nogle små føl. Er selv gammel hestepige 😉

    • De er nu ikke føl længere, men 2 år gamle, og skal som sådan rides til og lære alt en galophest nu skal lære. Men søde er de. Det er ikke ofte, man ser små føl på denne her tid af året. Man prøver avlsmæssigt, at satse på tidligt, tidligt på året, så føllet får en lang, sommer at vokse i. Ihvertfald indenfor fuldblodsavlen, og jeg i det hele taget er det med føl en forårs og sommerting. Men bare rolig, jeg har masser af følprojekter, når vi når så langt, så dem skal du nok få. Indtil da, kan du boltre dig her med at se føl. Og vil du se en masse andre fotos, ligger de alle her. Der skulle være mulighed nok for at underholde dig sålænge.

Der er lukket for kommentarer.