Disgus undskyldning

For ikke særligt længe siden bandede og svovlede brokkede jeg mig grundigt over Disgussystemet hos flere bloggere, fordi jeg ikke kunne smide kommentarer. Nu har jeg så lige gjort det, hos en, der har systemet.

Jeg tog fejl, og undskylder at jeg skældte ud. Men det er altså ikke ret tydeligt, det vil jeg stadig påstå, men lade sig gøre kan det, og jeg kan så igen smide en kommentar hos dem, jeg gerne vil berige med en sådan. Undskyld kæreste medbloggere – mit dumme aldrende hoved kan vist ikke altid følge med. Men godt I kan fortælle mig, når jeg tager (i dette tilfælde) grueligt fejl!

Jeg holder dog helt fast i min holdning til det at skulle (hvad man stadig skal nogen steder) logge ind på diverse systemer (Facebook, Tvitter, WordPress f.eks.) for at smide en kommentar. Det synes jeg stadig ikke holder vand 🙂

0

8 thoughts on “Disgus undskyldning

    • Jamen jeg må være ved at blive gammel, for jeg kan da sagtens se nu, at der ingen problemer er i det som sådan. Tror bare, det var noget med “ikke at kunne se skoven for bar træer” eller noget….*S*

      0
  1. Disqus er genialt – gratis og man kan svare hver enkelt . Du logger jo også ind, når skriver i et bloggerkommentarfelt, og jeg skal logge ind her hos dig. Jeg kender kun én, der ikke kan kan finde ud af bruge Disqus 🙂
    God weekend

    0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.