Glædelig 1. søndag i advent

En af mine absolut favorit Julemelodier er Amazing Grace. Og allerhelst i denne version, som jeg også har på CD (Christmas in Vienna). Jeg har formentlig nævnt det før, men den tåler godt en gentagelse. Man skal lede længe efter sådan en smuk pige, og samtidig sådan en stemme. At jeg er en stor Diana Ross fan, behøver jeg næppe fortælle. Og jeg har også været til koncert med hende hele 3 gange, og alle var store oplevelser.

Jeg har været i kælderen og fundet Julepynten og går og hygger med Julemusik på anlægget. Slet ikke så ringe, som de ville sige ovre vestpå. Men jeg er ved at være træt nu, så den må snart stå på et bad og lidt afslapning, og så fortsætter jeg imorgen. Her ser helt pænt ud nu, så er da lidt stolt af, jeg mod forventning, har fået lavet så meget. Det er godt ikke at sætte sig for store mål, og således overgå sig selv. Også en måde at være positiv på 😉

0

6 thoughts on “Glædelig 1. søndag i advent

    • Det kan jeg godt forstå. Det er en utroligt dejlig sang. Egentlig meget simpel, men det er ofte det bedste. Selvtak og håber også, du havde en god adventsaften.

      0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.