Meatfree Monday


Jeg har det med at glemme det – de Meatfree Mondays. Men idag kom jeg så i tanke om det, ihvertfald her til aften. Og det passer meget godt, for jeg har nogle falafel i fryseren.

Så det blev falafel, med ovnstegte kartoflerbåde (kogt 8 min. først), ind i ovnen sammen med løg, hvidløgsfed, og et par gulerødder i pænt store stykker i 3/4 time drysset med lidt olivenolie, timian, salt, aromat, peber, lidt bouillon i bunden af fadet og så var det fjong. Til lidt revet gulerod, rød peber, og rødkål, soltørrede tomater, og lidt lime og olivenolie, salt og peber over. Simpelt, men det smagte skønt.

0

2 thoughts on “Meatfree Monday

    • Det smagte ihvertfald udemærket. Bortset fra ryggen, kan jeg vist ikke klage, men lige i dag, er det også rigeligt!!! Tak for din hilsen, jeg har ikke glemt. Skal lige tjekke op på noget, så skal jeg svare dig.

      0

Der er lukket for kommentarer.