Ryg og fotos

Dagen i dag er langt fra gået helt som planlagt. Min ryg har været helt tosset. Til gengæld, har jeg fået et ryk i bunken af fotos fra Irland, så vi nærmer os noget fornuftigt på den front. Nu vil jeg have noget aftensmad, og slappe lidt af.

Meningen var stalden imorgen, men nu må vi se, hvordan det går på rygfronten.

0

2 thoughts on “Ryg og fotos

  1. Hopper lige ind og ønsker dig en rigtig god bedring med din ryg… kender jo selv til at have ondt, så føler med dig kære ven…

    Glæder mig meget til at se dine billeder fra Irland….

    KH
    Helle

    • Tak skal du have. Du er ikke den eneste, der glæder sig til fotos fra Irland 🙂 – jeg skynder mig, så meget jeg kan. Ryggen er dum dagligt, men nogen gange går den da helt amok, og det synes den så lige, den skulle der.

Der er lukket for kommentarer.