Julerier

Jeg synes, jeg kæmper en kamp op ad bakke for at nå tingene. Igår nåede jeg som vanligt ikke halvdelen heller omend, det ikke var mangel på at forsøge. Jeg har fået fjernet bunker fra skrivebordet kun for at flytte dem, ind i stuen så jeg kan sortere dem. Det nåede jeg ikke ret langt med.

Far tilbød bilen og kom forbi. Så “kom jeg til” at køre en tur og var så dum at købe en lyskæde, jeg egentlig ikke er tilfreds med. Og nu kan den jo ikke byttes (er pakket ud). Suk. Ingen formue, men bare for dumt, for jeg flyder ikke i dem – pengene altså. Nå, for sent at ærger sig. Men igår var bare sådan en dag, hvor jeg havde 10 tommelfingre, og intet ville som jeg – kender I det? Dog fik jeg købt den eneste Julegave, jeg skal købe, så det var rart, at få ud af verden.

Dagen i dag må og skal kun kunne blive bedre. Der er blå himmel, ikke megen vind, og godt selskab og Julerier (på en slags Julemarked) senere. Det får I høre om. På vejen hjem, skal yndlingshesten kigges til og så tvivler jeg på, der er mere for den 5-øre.

Helt akut, skal jeg have noget tøj på og prøve at vågne, for træt er jeg også som vanligt. God søndag derude, hvad end du skal lave. Skal du på Julemarked?

4 thoughts on “Julerier

  1. Ja jeg skal love for, at vi oplevede julerier på det historiske julemarked! Tak for en dejlig dag 🙂 Desværre blev jeg træt og kold og øm og træt, måske fordi jeg i forvejen var lidt sløj, måske fordi en virus har invaderet mig? men vel hjemme lavede jeg varm kaffe og risengrød, så nu har jeg det godt igen.

    Det var vel nok rart at få talt og fortalt 🙂

    • Tak for i dag Donald, det var rigtig hyggeligt, men vi skulle have mere tid til at sludre 🙂 Vi blev jo langt fra færdige. Men det er jo kun godt. Det kan meget vel tænkes, at det er tidligere sløjhed der gjorde sig gældende. Og pyt skidt, vi skal nok indhente.

Der er lukket for kommentarer.