Første Jul uden

Det er den første Jul uden min elskede lille Garbo. Hun er dybt savnet, hver eneste dag. Jeg mangler hendes hyggelige selskab og sjove påfund rigtig meget, og det er stadig underligt, at hun ikke er her. Men jeg har heldigvis haft den dejligste kat og meget længe. Det er også noget at været taknemmelig for på trods. Men savnet – jo!

8 thoughts on “Første Jul uden

 1. Jeg må gerne have også hund, hvor jeg bor, men jeg har ikke råd til at købe en. Og jeg må erkende, at jeg faktisk nød månederne, hvor jeg slet ikke havde husdyr. Men så sad den her bette fis af en killing jo i baggården og skreg på nogen, der tog sig af ham, og jeg er så nem, når det kommer til dyr…

  • Uha, Fr. Møller, det er jeg sgu osse. Var lige ved at “ryge på” en Schæferhund for nyelig, men gjorde altså ikke.

 2. Kæreste Deborah

  Ja naturligvis er der tomt efter Miss Garbo…. Hun fyldte meget i dit liv, da hun jo var en del af det i mange år…. og nu er hun væk, den tomhed vil jo være der længe efter….. Men husk hun vil altid bo i dit hjerte….. sammen med alle dine kære.

  Jeg er selv til hunde, men må ikke have hund hvor jeg bor, sønnike kan ikke tåle kat, så det er udelukket på forhånd, men jeg savner da et kæledyr at være sammen med, men når nu jeg ikke må have et her ….så må jeg vente til jeg på et tidspunkt får en anden lejlighed.

  Hvorom alting er, så håber jeg at du får en dejlig jul alligevel, med lidt afslapning og musiske glæder, samt gode film på tv som jeg ved du kan lide…. Og du forstår jo trods alt at hygge dig om ikke andet med en god bog på ørerne…. 🙂

  KH
  Helle

  • Kære Helle

   Tak for dine søde ord (som altid). Du kan tro, at hun altid vil bo i mit hjerte! Jeg tror, hun sidder sammen med min mor oppe på en smuk sky. De var nemlig glade for hinanden de to, og jeg er sikker på, de passer på hinanden. Det er en lille trøst, selvom jeg hellere ville have dem begge her. Især her i Julen er det lidt barsk synes jeg – at savne. Og man bliver lidt “hudløs” på en måde man ikke gør ellers – jeg gør ihvertfald, synes jeg.

   Hunde er også dejlige. Du skal tænke dig godt om (af mange grunde), inden du anskaffer en hund. Det kræver jo en del pasning og motion. Men alt det ved du formentlig. Men som du er inde på, så skal du så først have en anden lejlighed.

   Jeg skal nok få en god Jul, som du er inde på, så skal jeg nok forstå, at hygge mig med musik, lydbøger og fjernsyn. Og ved jeg slet ikke, hvad jeg skal gøre med tiden, så ingen frygt, så jeg flere hundrede fotos, der kan ordnes 😉 – intet nyt under solen der! Jeg håber da bestemt også, du får en dejlig Jul!

   Kh Deborah

 3. Jeg havde min Trisse-mis i 8 år. Så måtte jeg af med hende, fordi ældste søn fik konstateret multiallergi. Det er 16 år siden. Ind imellem savner jeg stadig lyden af motoren. Katten der spinder. Katte er prægtige dyr.

  • Susanne, jeg har også allergi. Det fik jeg i ca. 2005 tror jeg det var. Og eftersom jeg havde haft mine katte sålænge, så blev det et spørgsmål om at holde ud, sålænge, de var der. Min anden kat gik hjemmefra ganske pludselig, og den 3. måtte jeg desværre aflive. Og til sidst havde jeg således “kun” Garbo tilbage. Til gengæld var hun ALT, hvad man kunne ønske sig af en kat. Klog, smuk, sjov og meget kærlig. Meget speciel lille mis. Hun var helt skøn. Du har ret, der er noget helt vildt beroligende over en kat der spinder. Vidste du, at man har bevist, det sænker folks blodtryk?

 4. Ja, der bliver tomt. Jeg er jo ikke det store kattemenneske, men det lader ikke til at genere Hannibal, som nu har boet hos mig i godt et år. Det, jeg altid har beundret mest hos katte, er deres evne til at smide slæwerne ind, opføre sig fuldkommen, som det passer dem – og tage det som verdens største selvfølge :-). Jeg ville stadig hellere ha’ en hund, men jeg holder nu meget af mit lille, hvid/sorte pelsdyr. Som i skrivende stund hænger i min højre arm, fordi han mener, han trænger til opmærksomhed.

  • Ja, jeg synes, det er meget tomt! Jeg havde hund hele min barndom, og var vild med det, men efter jeg fik kat (for 18½ år siden ca.), har jeg opdaget, at jeg i højste grad er kattemenneske. Ikke at jeg ikke kan lide hunde for selvfølgelig kan jeg det. Katte er meget “selvfølgeliglige” i deres opførsel som du siger. Jeg er glad for, at du på trods, er glad for dit lille pelsdyr, og nu har han jo valgt dig. Jeg kunne eventuelt godt få lov at have en hund her (det har mine underste naboer fået), men der er også en frihed i ikke at have nogen kæledyr efter så mange år med.

Der er lukket for kommentarer.