Mandagstema – Reflektioner

Mandagstemaet i denne uge er Reflektioner. Af alle slags. Egentlig et supergodt emne, her ved årskiftet, der ofte er genstand for, at man reflekterer over året, der er gået. Reflektionerne ovenfor her, er fra en tur i Dyrehaven, en meget, grå og våd efterårsdag i oktober, hvor jeg dog gerne ville fange de smukke efterårsfarver inden de forsvandt.

Det nåede jeg og allerede dagen efter, var de stort set væk. På min vej mødte jeg denne sump. Der er ikke rigtigt noget andet ord for det. Masser af reflektioner fra alle de flotte træer. Nogle med løv og andre uden. Og så er der iøvrigt ikke noget sted (efter min mening), hvor man reflektere så godt over livet og alting, som derude i den store skov. For nogen er havet sagen, men jeg har altid været til træer 🙂

0

8 thoughts on “Mandagstema – Reflektioner

  1. Så vackert. Undrar om denna sumpmark brukar finnas i Dyrehaven eller om det bara var extra blött efter mycket regnande? I vilket fall ser det läckert ut med trädstammarna som står i vattnet.

    • Mona, jeg skal ikke kunne sige, om der er “sump” hele året, men der er ihvertfald der om efteråret – og muligvis stadig. Jeg tror det er et helårsfænomen, for det var et stort område, der var sådan. Men du har ret, det ser godt ud. Jeg havde associationer til både Alice i Eventyrland og Harry Potter *S*

Der er lukket for kommentarer.