Himmelsk #62

Jeg er lidt skør, det ved jeg godt. Eller ihvertfald anderledes end mange andre tøser. Jeg elsker biler, og næsten jo større jo bedre. I sin tid, da min far ejede sådan en her, blev jeg nok noget miljøskadet.

Så for mig ville det være himmelsk, at eje en sådan. Jeg tror, den jeg har fanget her er den nye XF! Suk! Og så kan jeg iøvrigt rigtig godt lide farven, selvom det er en mindre detalje i den sammnhæng.

Som med så mange andre af de biler jeg selvfølgelig rigtig godt kan lide koster den billigeste lige under 1 million kroner. Lige præcis derfor, forbliver den en himmelsk drøm!

4 thoughts on “Himmelsk #62

    • Ege – Tak skal du have. Jeg synes generelt også biler er blevet grimme. Dog er der undtagelser! Problemet er, at de alle koster i nærheden eller langt over millionen 🙂

    • Tak Marianne, det glæder mig, jeg heller ikke er alene om det. Hvis du kigger under kategorien “biler” her, vil du finde flere. Og hvis ikke du kan finde dem her, (der er gået en del tabt, fordi jeg blev hacket) så ligger de på mit fotoalbum på Flickr.

Der er lukket for kommentarer.