Weekendstart i strid storm

Dagen startede sent i dag. Jeg følte ikke for, at stå meget tidligt op. Men kørte (havde stadig bilen) ned på banen henad 8, som jo for mig er langt op ad dagen faktisk 🙂 Der var tomt, som INGEN! Udover de folk, der stadig moser på for at dræne banen. Jeg ventede lidt, men kunne godt se på det hele, at der kom vist ikke nogen. Så kørte jeg i stalden, for tænkte, at så blev jeg vel klogere.

Meget fornuftigt, havde de valgt at springe banetur og ridning på babyer over i dag. Det stormede lige rigeligt. Det gjorde det så i det hele taget. Der var ikke meget sjov ved det dernede i dag. Men jeg fik børstet Neppe, så han var klar til senere, og hjulpet med lidt walker. Og så kørte jeg ellers tidligt, for skulle lige nå et par ting, inden bilen skulle videre i systemet.

Bilen fik fyldt brændstof på og blev vasket, og så ned og aflevere den. Dertil gik dagen godt, og så væltede den positive kurve. Først nyheder om et “familiemedlem”, der er kommet på hospitalet med en blodprop, dernæst efterretninger om en gammel ven, hvis firma er gået konkurs og sidst for ligesom at runde det hele af, er min telefon blevet væk! Den bør være i bilen eller her, men indtil nu, glimrer den ved sit fravær. Så det har, på alle måder, været en stormfuld fredag. Lad os håbe på bedring på alle fronter og så ønsker jeg jer en god weekend.