Rengøringsvanvid

Nej det lider jeg altså ikke af – normalt! I dag gjorde jeg så, og det VAR tiltrængt. Så jeg kunne bestemt se, hvor jeg kom til og nu skinner hele hytten. Det har den selvfølgelig gjort mange timer, og siden har jeg hygget mig. Bl.a. har jeg set film.

Jeg skulle vise lidt af min Julepynt. Det blev der ikke meget af udover ovensiddende. Det lille sæt krybbespilsfigurer, jeg holder meget af. Det kan da for hulen ikke være rigtigt, at jeg tager bedre indendørs fotos med det lille IXUS end med det store fine Canon? Indtil nu ser det altså sådan ud. Jeg øver mig, og vil prøve at tage nogen flere i morgen. Nu er jeg jo færdig med rengøringen.

Håber I har nydt lørdagen og ikke er blæst hel væk – ihvertfald især jer, der holder til på vestkysten. Fortsat god weekend.

7 thoughts on “Rengøringsvanvid

    • Tak skal du have. Jeg fandt dem helt tilfældigt, og er helt forelsket i dem 🙂 Mine dryssende Julemænd, er et plugin, som du formentlig ikke kan bruge, når du ikke er på eget domæne. Der er dog noget med, at de på wordpress.com hvert år til Jul installerer så man kan få snevejr i det mindste. Julemandsplugin som også kan drysse alt muligt andet (sne, juletræer, regn m.m.) finder du her, ligesom du finder en liste over alle mine plugins lige her.

        • Hm, nej jeg kan heller ikke se noget om det sne nogen steder i år, så det kan være “Julen er aflyst” eller ihvertfald sneen. For det var ikke noget, der var svært, det var bare at sætte et hak så vidt jeg husker.

Der er lukket for kommentarer.