Mandagstema – Hvid

Mandagstemaet er hvid. Og sjovt nok, har jeg lige den perfekte kandidat til det billede, fra min tur til Irland. Hesten hedder Thousand Stars (FR), og vandt dagens hovedløb med jockey Ruby Walsh i sadlen. Jeg kender ikke alverden til Hurdelløb, og slet ikke, hvem der er stjerner i Irland!

Det viser sig, at Thousand Stars, som jeg syntes var noget særligt allerede i paddocken før løbet, uden at kende en dyt til ham, er en stor stjerne og ligeledes Jockey Ruby Walsh, som nærmest er en folkehelt derovre. Så mine instinkter på det felt er ikke helt tossede. Han er smuk ikke?

0

5 thoughts on “Mandagstema – Hvid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.