Våd som i drivvåd

Jeg var en tur i stalden i dag. Der er ikke meget for mig at se til for tiden. Ikke at man ikke altid kan finde på noget, men det er koldt og klamt derude. Så ganske særligt i dag, hvor det begyndt at regne. Og da det først fik begyndt, så skal jeg love for, det ikke sådan lige havde tænkt sig at stoppe. At sige, jeg blev våd (for slet ikke at tale om den ridende del af befolkningen), forslår slet ikke. Det er længe siden, jeg har været så våd. Koldt var det også, for vinden var bidende. Heldigvis fik jeg et lift hjem fra banen, så jeg slap for bussen og toget.

Vel hjemme stod den på et nærmest kogende varmt bad, og en smule frokost. Og så gik jeg ud som det berømte Julelys. Helt smadret! Vågnede igen ved 17-tiden og har fiflet lidt med computer og set lidt på TV. Og selvfølgelig fået noget aftensmad. Braskartofler og en hakkebøf (ingen sovs). Det er enkelt, mmen noget af det bedste jeg ved.

Imorgen står den på skrivning af de sidste Julekort først, og så må vi se, hvad jeg ellers når. Iøvrigt har jeg modtaget mit første Julekort i dag. Tak for det. Det er noget særligt at få en hilsen i postkassen.

0

2 thoughts on “Våd som i drivvåd

    • Jamen det var godt Donald. Jeg synes også, man nyder det EKSTRA, når man kommer hjem ovenpå sådan en tur, det varme bad, en kop te/kaffe, og sin lune stue!

      0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.